Spring naar inhoud
Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar

"A yellow Brick Road"

Door: gemeente
2 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 14 dec. 2020, 09:00

Dit plan is helaas niet haalbaar. Het idee is leuk, verassend en vernieuwend!  Er is hard gewerkt aan dit plan om binnen de richtlijnen en gestelde voorwaarden iets moois te kunnen maken. Echter, het stadsdeel ziet een te groot (financieel) risico in het verwijderen van de verf na afloop van het project en het weer terugbrengen van het trottoir in de oude staat.

Door onze eigen 'Yellow brick road' aan te leggen en heel Loosduinen te verbinden creeëren we samen een weg naar geluk!

Het hart van Loosduinen zou moeten bruisen en stralen. Maar een hart klopt als er gezonde aders zijn. De aders zijn de zijstraten. En zorgen voor de toevoer.
Laten we zorgen dat heel Loosduinen gaat stralen, er magie ontstaat. Verbinding tussen de bewoners en de ondernemers van Loosduinen.


Argumenten

Argumenten voor

Heeft u een goed argument voor? Laat uw stem horen!

Argumenten tegen

Jasper | 3 november 2020 10:42

Ik betwijfel of deze cosmetische toevoeging ook écht de sfeer in de straten vergroot. Ik ben niet tegen het verfraaien van het plein, maar zou graag zien dat dit gebeurd met een langetermijnvisie voor het ontwikkelen van een door de buurt gewenst karakter. Anders wordt het alleen maar een lappendeken van ideeën.
Maar.. als de Yellow Brick Road sfeer vergrotende ondernemingen (cafés, restaurants, etc) aantrekt dan ben ik voor. Mensen samenbrengen maakt imo vooral het verschil.Login om verder te gaanAnnuleren