Spring naar inhoud
Dit idee kreeg minder dan 15 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee kreeg minder dan 15 likes

Loosduinse Hoofdplein

Door: Hanny
14 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 14 dec. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 15 likes. Er zijn in totaal 8 plannen ingediend die minder dan 15 likes kregen. Een plan moest minimaal 15 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

De kiosken ontsieren het plein. 20 jaar geleden zouden deze al worden verwijderd! In het midden geen boom, maar een fontein.

Het plein leefbaarder maken en mogelijk ook uitnodigen voor de jongeren. Een fontein in het midden van plein kan bv ook voor een bruidspaar aantrekkelijk zijn, een groter terras bij de lunchroom idem, voor jong en oud. De ontsierende kiosken kunnen worden verplaatst naar leegstaande panden (Wibra in het pand van de juwelier bv) Deze zouden al zo'n 20 jaar geleden worden verwijderd. 

Argumenten

Argumenten voor

Heeft u een goed argument voor? Laat uw stem horen!

Argumenten tegen

Jasper | 15 oktober 2020 15:11

Hoi Hanny, Ik ben het ermee eens dat het plein een mooie make-over kan gebruiken. Een fontein in het midden zou volgens mij wel de functionaliteit wat in de weg zitten.. denk je niet? Die kan je niet even verplaatsen als je iets anders op die plek wil doen (en ik geloof dat de boom verplaatsbaar wordt).Login om verder te gaanAnnuleren