Spring naar inhoud
Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar

Workshops beeldende kunst, dans en muziek

Door: Sjef
30 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 14 dec. 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. Het plan is op sociaal maatschappelijk niveau goed bedacht en past inhoudelijk zeker bij het stadsdeel. De initiatiefnemers zijn professionals, wat het plan een te commercieel karakter geeft. De inhoud van het plan wordt op een andere wijze opgepakt binnen het stadsdeel.

Iedereen uit de buurt is welkom bij de acht workshops muziek, dans en beeldende kunst van Siena, in het gebouw van Popradar.

Er is heel wat loos in Loosduinen. Bij Siena aan de Engeringstraat 46, in het gebouw van Popradar, gaan wij vanaf 1 januari helemaal los met muziek, dans en beeldende kunst, om mensen met elkaar te verbinden. Iedereen uit de buurt is welkom bij onze acht workshops, als deelnemer maar eventueel ook als vrijwilliger. Samen gaan we er iets moois van maken. 
 
Beleef de kracht van beeldende kunst, dans en muziek tijdens deze workshops. Ervaar de totaal verschillende achtergronden, verhalen en ideeën die bij elkaar komen in zelfgeschreven nummers van de band, maar ook in bewegingen van de dansgroep en in kunstwerken van onze art club. Wel of niet creatief, stem op dit project om het mogelijk te maken komend jaar!
 
Siena is een nieuw centrum voor kunstzinnige therapie, met dagbesteding in Loosduinen. Het jonge en enthousiaste team heeft aandacht voor iedereen en het centrum beschikt over een atelier, een muziekstudio en een dansstudio voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Siena biedt een biedt een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en niet veroordeeld wordt. Een plek waar iedereen welkom is om zijn kunstzinnige talenten te ontdekken, te uiten en te ontwikkelen. Iedereen verdient een podium.
 
Wat is het verhaal achter uw plan?
 
Met ons enthousiaste team van Siena willen wij de bewoners uit Loosduinen met elkaar verbinden, juist ook mensen die minder zichtbaar zijn. 
 
Het plan is om bewoners uit te dagen deel te laten nemen aan een te gekke workshops reeks waar dans,  muziek en kunst gecombineerd worden. Dat zal uiteindelijk  leiden tot een performance die toegankelijk zal zijn voor omwonenden, zodat mensen meer geprikkeld worden om met elkaar in een creatief proces aan te gaan wat uiteindelijk met elkaar verbindt.
 
Het plan is voor alle bewoners uit Loosduinen in de wijk. Leeftijd speelt geen rol.

Wij willen de bewoners van Loosduinen de kracht laten zien van het maken van kunst, met elkaar, en zo elkaar te ontmoeten. Stem op ons project want: 
·         Het is een uniek initiatief dat nog niet in Loosduinen bestaat . 
·         Het is een mogelijkheid om je kunstzinnige talenten te ontdekken. 
·         Het is een mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. 
                                                              

Het is een plan dat door het team van Siena,  centrum voor kunstzinnige therapie, in eigen beheer wordt uitgevoerd.  
Argumenten

Argumenten voor

louise | 31 oktober 2020 13:40

Het is een aanwinst voor de wijk, een heel leuk en laagdrempelig concept!D.M. | 1 november 2020 10:23

Een aansprekend initiatief, wat veel bekendheid dient te krijgen.Jolanda | 2 november 2020 21:06

IK ben voor omdat het veel mensen samen brengt, en die nu vaak tussen wal en schip hangen. Het wordt door mensen die het hart op de juiste plaats hebben zitten georganiseerd.Raymond | 3 november 2020 14:26

Ik ben voor, want het is een positief plan in deze gekke tijden!
Om te verbinden met kunst, muziek en dans.joyce | 4 november 2020 16:17

Het is een geweldig initiatief. Mensen met meer of minder capaciteiten en vaardigheden worden op een bijzondere en aandachtvolle manier uitgenodigd en uitgedaagd d.m.v. creatief bezig te zijn of met muziek en beweging. Het haalt mensen uit hun schulp en geeft ze meer zelfvertrouwen.Tineke | 4 november 2020 21:35

Wat een fantastisch initiatief! Daar fleurt Loosduinen van op.Argumenten tegen

Heeft u een goed argument tegen? Laat uw stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren