Spring naar inhoud
Dit idee kreeg minder dan 15 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee kreeg minder dan 15 likes

Gezondheid en gezelligheid op het plein

Door: Diana
1 november 2020
Gemeente Den Haag | 14 dec. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 15 likes. Er zijn in totaal 8 plannen ingediend die minder dan 15 likes kregen. Een plan moest minimaal 15 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Aan de rand van het Loosduinse Hoofdplein plaatsen we een aantal buitenfitnesstoestellen en midden op het plein een grote boom met zitjes.

Het idee is om mensen fitter, gezonder en meer gezelligheid op het plein te laten ervaren. Aan de noord- en oostkant van het plein plaatsen we een aantal buitenfitnessapparaten die uitnodigen tot meer bewegen. Door de plek ervan zal de markt er geen last van hebben. Midden op het plein planten we een grote boom met daarom heen zitjes (die coronaproof kunnen worden gemaakt), waar mensen even kunnen rusten, om zich heen kunnen kijken en bijvoorbeeld de sporters bewonderen. En dan zelf misschien ook meedoen. Het zal verbinding geven, vrolijkheid, gezelligheid en bevordert zowel de fysieke, mentale als sociale gezondheid van mensen. Het zal het plein levendiger maken, wat goed is voor Loosduinen. 


Argumenten

Argumenten voor

Heeft u een goed argument voor? Laat uw stem horen!

Argumenten tegen

Heeft u een goed argument tegen? Laat uw stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren